donderdag 4 november 2010

Xbox 360 Kinect

Vandaag is Kinect voor de Xbox 360 gelanceerd. Wilde zeker zijn dat ik er een had en dus besloot ik om half twaalf vanacht naar de locale Best Buy te rijden om er daar een op te halen. Best Buy zou haar deuren om middernacht openen om de eerste Kinect kopers van dienst te kunnen zijn. Er zijn talloze Best Buys in de omgeving dus ik had niet verwacht dat er een rij zou staan.

Het tegendeel bleek waar. De rij was zelfs zo lang dat het de hoek om ging. Er waren TV-crews aanwezig om de gebeurtenis te filmen. Ik ben zelfs geinterviewd voor MSNBC News en Komo4 News! Dit product wordt een gigantische hit als je het mij vraagt. Heb het net aangesloten en het is ongelooflijk cool. Niet alleen dat je de games met je lichaam kan besturen maar ook dat je films kan huren door simpelweg met je hand in de lucht te bewegen a la Tom Cruise in Minority Report. En als je daar geen zin in hebt dan vertel je je Xbox gewoon wat ie moet doen. Om een film te starten zeg je bijvoorbeeld “Xbox Play”.
Ga nu maar eens pitten. Het is hier 2 uur ‘s nachts…

Morgen wat filmpjes van de kids met Xbox Kinect en voor nu wat foto’s van de locale Best Buy in Bellevue om middernacht:

 DSC01551

 DSC01554

 DSC01575