zaterdag 7 augustus 2010

Notaris

Bij Notarissen heb ik altijd een bepaald idee: DUUR. Misschien niet terecht, maar de keren dat ik de diensten van een Notaris nodig had, verbaasde ik me altijd over de kosten die in rekening gebracht werden voor iets wat een routine procedure leek. Voor mijn belastingaangifte in Amerika had ik een notaris nodig om te bewijzen dat Jackie en Marcus onze kinderen zijn. Ik ga op zoek naar een notaris in de buurt en wat blijkt? Onze bank (First Tech Credit Union) heeft notarissen in dienst die dit soort standaard procedures kunnen uitvoeren. Je loop gewoon binnen, zonder afspraak. Ik wordt direct geholpen door een dame die 2 stempels zet op een document en het vervolgens ondertekent. De prijs? Gratis! Als lid van First Tech zijn de eerste 5 pagina’s gratis. Daarna kost het slechts $5 per pagina.