dinsdag 20 april 2010

Knock Knock

Jackie ligt in bed en ik probeer haar een typisch Amerikaans grapje te leren: Knock Knock zeg ik terwijl ik Jackie instrueer om te antwoorden “Who’s there?”. Vervolgens zeg ik “Daddy”, zegt zij “Daddy who?” en zeg ik “Daddy tickle” (en kietel haar).
Ik weet het, het is geen hoogstaande humor maar het werkt.

Jackie begrijpt de grap direct en probeert het zelf:

Jackie: “Knock Knock”

Ik: “Who’s there?”

Jackie: “Banana”

Ik: “Banana who?”

Jackie: “Banana, who will not knock again and just come in”

(en ze ligt vervolgens compleet in een deuk van het lachen)

Vond het wel creatief Smile

1 opmerking:

  1. Have you heard of "Recess Monkey"? THE Seattle kids band and "Banana who?" is part of one of their lyrics :-)
    Groetjes! Marisca

    BeantwoordenVerwijderen