maandag 5 april 2010

Happy Easter!

 DSC_7297

Dit jaar hebben we Pasen maarliefst 3 keer gevierd. Eerst bij ons thuis waar het voor Marcus over was voordat hij het doorhad. Jackie was veel te snel. Toen zij haar mandje vol had was Marcus nog aan het zoeken naar z’n eerste eitje. Drama.

Daarna zijn we naar een park in Redmond gegaan om nog meer eitjes te zoeken. Dat werkt heel mooi hier. Je kan in het park voor een klein bedrag een “shelter” huren om een feestje in te vieren. Een vriending van Hilde had dat gedaan en allemaal kinderen uitgenodigd. Bij aankomst staat de shelter open, staat de verwarming en open haard aan, zijn de toiletten brandschoon en kan je in het opberghok zelf de tafels en (kinder)stoeltjes uitzoeken die je nodig hebt. Het blijft voor mij onbegrijpelijk dat dit allemaal kan hier zonder dat iemand iets steelt. Het heeft misschien iets met mijn achtergrond te maken maar ik kon het niet uit m’n hoofd zetten hoe handig die kinderstoeltjes in onze tuin zouden zijn. Maargoed, in de parken hier liggen ook schepjes, kinderbuggies en andere waardevolle dingen die iedereen keurig laat staan. Helaas was Marcus de hele dag ziek.

De tweede paasdag hebben we bij Erwin en Ingrid thuis gevierd. Het weer was perfect en Marcus was weer enigszins opgeknapt. Hij zag zijn kans schoon door alle eitjes in de achtertuin te pakken terwijl alle “grote” kinderen bezig waren in de voortuin.

Vrolijk Pasen vanuit de States!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten