donderdag 29 april 2010

Dilemma

Hil en ik zijn wanhopig, maar dan op een goede manier. We hebben online wel honderd huurhuizen bekeken en geen enkele gevonden waarvan we ook maar een beetje enthousiast worden. Hilde denkt dat ze zal sterven van eenzaamheid als we naar het huis in Sammamish verhuizen (zie hier) en het huis in Kirkland (zie hier) had net nieuwe huurders gevonden.  Tot we begin deze week te horen kregen dat de het huis in Kirkland nog steeds te huur is. De eigenaar heeft voorkeur voor iemand van Microsoft, dus we hebben de eerste keuze. Het is een gezellig huis in een hele leuke buurt, met park, tennisbanen en playground om de hoek. Exterior View - 11705 NE 106th Ln, Kirkland, WA 98033

Onze keuze was al bijna gemaakt toen we opeens te horen kregen dat er ook en huis te huur komt in Redmond Ridge (zie hier). In het echt is het nog veel mooier dan op de foto’s. Redmond Ridge is een relatief nieuwe buurt met grote huizen en heel veel kinderen. Jackie zou er in Redmond Ridge op vooruit gaan van 5 vrienden en vriendinnetjes in de straat waar we nu wonen naar 172(!) in de nieuwe wijk.
Gisteren zijn Hil en ik een kijkje gaan nemen en het huis is SUPER.

Het is ook groot. Groter nog dan het huis waar we nu wonen. 3650 square feet (339 m2) woonoppervlakte om precies te zijn. Op de bovenverdieping was tevens een movie room met projector, scherm en surround sound en in de tuin hadden ze een groot overdekt terras met ingebouwde heaters en een grote buiten-openhaard.

Het nadeel is dat het duurder is dan het huis in Kirkland en je zit vrij dicht op de buren. We moeten echter deze week een keuze maken anders zitten we een maand langer aan ons huis vast en zijn beide opties waarschijnlijk weg. Aangezien ik het huis in Kirkland nog niet van binnen gezien heb heeft Hilde de eigenaresse gebeld om te vragen of ik om 6 uur even kan komen kijken.
Ze antwoordde “om 6 uur ben ik weg met de kinderen maar ik laat de deur wel open staan dan kan je man zelf naar binnen en een beetje rondkijken. Er wordt hier toch nooit iets gestolen”.

Ze heeft mij nog nooit in haar leven ontmoet. Grappig toch?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten