zaterdag 16 januari 2010

Schaatsen

We zitten nu midden in de regenperiode in Seattle en dat betekent dat het hier nu ongeveer 24 uur per dag regent. Dat duurt nog een maand of 2, dan verschijnt de zon weer. Het enige voordeel is dat de zomers hier goed zijn, dus daar denken we maar aan.

Het is daarom moeilijk in te beelden dat het in Nederland steenkoud is en je kan schaatsen op de sloot. Volgens mij is de laatste keer dat ik heb geschaatst ergens in 1978 en laat ik nou net die filmpjes gevonden hebben. Een paar interessante ontdekkingen:

  • ondanks dat Joer altijd klaagt dat hij vroeger alles moest doen zie ik toch vooral dat ik aan het werk ben in deze filmpjes
    (Joeri voortrekken op z’n sleetje, ijsbaan maken etc.).
  • Ik heb de reden gevonden van dat Saab incident vorige week (waarbij Joer bijna met de auto van m’n ouders de sloot inreed). Joeri kan niet sturen, zoals blijkt uit dit videootje waar hij vol iemand aanrijdt.
  • Het is op camera vastgelegd dat ik een versierpoging doe op Yvette door haar romantisch op een stoel het ijs over te duwen.

Have fun! (o ja, er is niets mis met het geluid. Deze filmpjes zijn uit een tijd -geloof het of niet- waar camera’s geen audio hadden)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten