woensdag 13 januari 2010

Joeri is woest

Joeri is een heetgebakerd broertje. En 15 jaar geleden -tijdens een vakantie in Indonesie- ben ik erin geslaagd dit vast te leggen op film. Ik geef toe dat ik (verschrikkelijk) irritant ben in deze video maar zoals we 15 jaar geleden al zeiden: "later lachen we erom".
En man, heb ik in een deuk gelegen toen ik dit videootje weer terug zag :-)

Een kleine toelichting: Joeri had een trolley met koffers die niet door de douane mocht. De man achter de douane had Joer gezegd dat hij zijn trolley achter moest laten. Dat ging volgens Joer op een 'belerende toon' en hij was daardoor 'ontstemd' geraakt. Vervolgens film ik het hele drama en wordt hij boos op mij. Daardoor blijf ik filmen met als resultaat dat hij woest wordt…

Zoals gezegd, heel irritant maar deze video is een klassieker :-)

5 opmerkingen:

 1. campbell de beste tobal1 speler ooit!13 januari 2010 om 20:41

  hahahaha dikke roflol!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En als ik dit weer zie, vind ik je 12 jaar later nog steeds irritant! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Raul, erg grappig! Op welke manier heb jij de filmpjes gedigitaliseerd? Hopelijk ook te doen voor een blondje...? Groet ook aan Hilde! Marielle
  ([email protected])

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Charlotte Plaizier18 januari 2010 om 21:12

  Hi Raul,
  Geweldig filmpje, heerlijk. :-)
  Maar dit doet me wel denken aan iemand die nog veel bozer kan zijn. Hint: de frisbee, kermis Hoorn 7 jaar geleden? Had met jou de deal gesloten daarna in de katapult te gaan.. echter toen was jij al kotsmisselijk en ik ging natuurlijk niet in de katapult. Sindsdien heb ik je nooit meer gezien.. volgens mij nog steeds boos? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben nog nooit zo misselijk geweest als toen. Het begon al fout toen ik met m'n hoofd klem kwam te zitten tussen de stoel en de (automatische) beugel omdat ik even achterom keek. Daarna 15 minuten door een hel gegaan. Ik ben niet boos maar zorg er voortaan wel voor dat ik nooit op een kermis ben waar jij ook bent :-)

  ps. en gelukkig heeft niemand een video gemaakt terwijl ik op een bankje lag te kokhalzen :-)

  BeantwoordenVerwijderen