maandag 14 december 2009

Ski weekend!

 DSC_4982

Het weekendje skieen in Crystal Mountain was SUPER geslaagd! Absoluut voor herhaling vatbaar. Crystal Mountain is veel mooier en groter dan Snoqualmie, en het is niet eens zo veel verder rijden. Binnen anderhalf uur ben je er (op de terugweg duurde het 2 uur vanwege sneeuwval).
En het is werkelijk een waanzinnig mooie route om af te leggen!

 DSC_4932

 DSC_4935

 DSC_4953

We waren er met Chantal, Eelco, Madeline, Caspar en alle kids. Eelco was jarig. Hij werd 36 jaar en had op z’n verjaardag een romantisch diner met 14 personen waaronder 8 kids die letterlijk het restaurant afbraken. De jongens zaten door het restaurant verspreid op hun gameboy te spelen, de meisjes hadden de vloer bezaaid met “Little Pet Shop” poppetjes en Marcus was op de lambrisering geklommen en besloot zichzelf aan het eind van de avond in te smeren met perzikijs!

 DSC_4997 DSC_5095 DSC_5100 DSC_5052 

Het skieen verliep minder chaotisch. Jackie zat samen met Tibbe in een skieklas, Marcus heeft gesleed, geslapen en gegameboyed, Hil heeft geskied en ik heb gesnowboard. Dat snowboarden is echt een nieuwe verslaving aan het worden, hoe gek dat ook klinkt. Blauwe lucht, ‘verse’ poedersneeuw, een muziekje van de Black Eyed Peas op je iPhone en gaan! Het enige nadeel van muziek is dat je zo opgezweept wordt dat je alles vergeet wat gevaarlijk is en dus steeds sneller naar beneden gaat (en ook veel harder valt als het misgaat). Heb nog nooit in m’n leven zoveel spierpijn gehad. Ben compleet gebroken. En misschien moeten we ook maar eens een helm kopen.

SAMSUNG DIGITAL CAMERASAMSUNG DIGITAL CAMERA DSC_5022 DSC_5031 DSC_5020SAMSUNG DIGITAL CAMERA 

 

 DSCF7468
SAMSUNG DIGITAL CAMERA

 


Zie alle foto’s en video hier:
klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten