donderdag 5 november 2009

Zwervers

Heeft iemand een slaapplek voor een moeder en haar twee kleine kinderen van 1 en 5 jaar oud?

Ik ben deze week in Orvieto in Italie en krijg de meest bizarre SMS berichten van het thuisfront. Het begon met Marcus die naar de dokter moest voor een Mexicaanse griepprik. Een groot drama natuurlijk. Daarna stoot Jackie met haar voet tegen de wasemmer en haalt haar teen lelijk open. Hilde moest in alle haast naar het ziekenhuis met een krijsende Jackie en een chargrijnige Marcus (hij werd abrupt wakker gemaakt uit z’n middagslaapje) op de achterback. Jackie’s voet is in het verband gezet en ze kan moeilijk lopen. Arme Jackie!

Als je dacht dat dat wel genoeg ellende was voor een week dan heb je het mis. Ik krijg net een SMS dat er een groot gaslek is ontdekt bij ons in de straat. De hele straat is afgezet door de politie en brandweer. Na een paar uur wachten blijkt het lek te zitten in de gasleidingen in onze voortuin! Er zit daardoor ook gas in de garage en Hil en de kids mogen het huis niet meer in.
Ze zijn ondergebracht bij Stijn en Nadida waar ze ook zullen slapen.

Update: Hil en de buren mogen het huis weer in. Om het lek te dichten is de halve voortuin omgeploegd en een deel van onze oprijlaan opengebroken. Hil heeft ook de verwarming weer aangezet. Dat is nog nooit zo spannend geweest :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten