zaterdag 21 november 2009

Touareg vs. Porsche

25 jaar geleden, toen ik 13 was, werd ik overeden door een auto. Ik moest noodgedwongen twee weken in het ziekenhuis liggen vanwege 3 gebroken ruggenwervels, een hersenschudding, een gekneusde nier en een paar gekneusde ribben. Ook was ik al mijn haar aan een kant van mijn hoofd kwijt omdat de auto me 15 meter over de straat had meegesleurd.

De auto in kwestie was een 2CV, oftewel “een lelijke eend”. Hoeveel pech kan een mens hebben? Als je dan toch overreden wordt, waarom dan niet door een Ferrari of Porsche???

Vandaag reed Hilde achteruit en –BOEM- ze rijdt vol tegen een geparkeerde auto aan. In dit geval geen 2CV maar een nieuwe Porsche Cayman, net de auto waar je NIET tegen aan moet rijden.
En het is dubbel pech voor Hil want ze is volgende week jarig.

Ik weet nu in iedergeval een mooi kado voor haar verjaardag: een mooie nieuwe bumper!

IMG_0191 

IMG_0190

Geen opmerkingen:

Een reactie posten