zondag 15 november 2009

Ski-season is OPEN!

StevensPass_IanTCoble_GettyImages

Nooit gedacht dat ik hier enthousiast van zou worden maar SKI-SEASON IS OPEN!!!

Summit at Snoqualmie HomeSnoqualmie pass heeft vandaag haar deuren geopend. We zoeken nu een oppas zodat we morgen voor het eerst weer kunnen gaan skien!

Hil heeft vandaag ook een “ski swap event” in Newcastle bezocht waar mensen hun oude ski’s en snowboards te koop aanbieden.

Het wordt gehouden in de sportzaal van een school en zowel particulieren als bedrijven doen er aan mee. Een goed concept. Het trekt hordes mensen die voor $50 een paar ski’s op de kop willen tikken maar uiteindelijk kwam Hil thuis met een paar spikslinternieuwe Rossignol ski’s.
Laten we maar zeggen: voor haar verjaardag.

Ik ging er later ook heen om een goedkoop tweedehands snowboard te kopen en werd geholpen door een ervaren snowboarder. Ik heb nog nooit zo vaak het woord “dude” gehoord:

“This is a good board dude, but if you are really serious dude, I would go for this other board. I tell you dude: this is the stuff that the pro’s use. I highly recommend it dude”.

Je raadt het al, in plaats van een goedkoop ex-rental board heeft hij me een spliternieuw Rome Crail snowboard, Rome 390 bindingen en een paar Salomon Malamute snowboard boots verkocht.
Ook maar voor m’n verjaardag dan…

2 opmerkingen: