dinsdag 3 november 2009

Gestrand

Ik heb nog nooit een Alitalia vlucht gehad die niet vertraagd was. En de vlucht vanavond van Madrid naar Rome is helaas geen uitzondering. De vertraging is slechts een uur, maar daardoor mis ik net de laatste trein naar Orvieto. Ik slaap vanavond dus in Rome. Ook geen straf overigens. Morgenochtend vroeg vertrek ik naar Orvieto, een klein stadje in het hart van Italie, voor het bijwonen van de jaarlijkse conferentie van onze concurrent OpenOffice. Mijn hotel ligt midden in het centrum van Orvieto en is per gondelbaan(!) bereikbaar.

Vreemde locatie trouwens om een wereldwijde conferentie te organiseren…


View Larger Map

2 opmerkingen:

  1. mooie combi: Microsoft in het hol van de leeuw in Orvieto wat duidelijk te zien is op een plaatje van Google.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooie combi: Microsoft in het hol van de leeuw in Orvieto wat duidelijk te zien is op een plaatje van Google.

    BeantwoordenVerwijderen