vrijdag 2 oktober 2009

Ugg!

Als je iets heel vies in je mond stopt dan zeg je “Ugg”. Het is daarom heel toepasselijk dat de makers van de lelijkste schoenen ter wereld hun merk “Uggs” hebben genoemd. Zelfs de mooiste vrouwen worden lelijk zodra ze een paar Uggs aantrekken. Op de ranglijst van ‘sexy” schoenen staan Uggs wat mij betreft onderaan, net boven de Crocs en net onder de Jezus-sandalen.

Het enige ‘verbod’ dat ik Hilde ooit heb gegeven is het dragen van Uggs…

Niet dat dat veel indruk gemaakt heeft. Het is nu 2 jaar later en vandaag stond er een grote doos van Zappos voor de deur met Uggs voor de hele familie! Babyuggs voor Marcus, kinderuggs voor Jackie, mannenuggs voor mij en een paar vrouwenuggs voor Hil. We beginnen in te burgeren. In Amerika draait alles namelijk om comfort en ondanks dat Uggs lelijk zijn, zitten ze wel heel lekker!

DSC_3329 
van links naar rechts: Marcus’ Uggs, Jackie’s Uggs, Papa’s Uggs en Mama’s Uggs

ps. Zappos is overigens super. Het is een online winkel die alle merken schoenen in alle maten op voorraad heeft. Je bestelling wordt een dag later gratis bezorgd en als je iets niet mooi vind of het is de verkeerde maat dan stuur je het net zo makkelijk gratis weer terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten