zondag 11 oktober 2009

Twee koffers met kadootjes en een wipkip

Ik ben deze week in Nederland voor een aantal interne meetings en klantbezoeken. Ik ga gelijk ook even langs bij familie en vrienden en een kijkje nemen bij de ‘babies’ Dagmar en Jolie.

Normaal gesproken heb ik alleen handbagage bij me. Dit keer had Hil echter twee grote koffers met kadootjes en kleren meegegeven plus een wipkip voor Jolie. De wipkip moet mee aan boord want hij paste in geen enkele koffer. Ik had natuurlijk niet opgelet toen Hil de koffers incheckte in Seattle en had daardoor geen idee welke koffer ik van de band moest halen op Schiphol. De enige oplossing was om net zo lang te wachten totdat iedereen z’n koffer van de band had gehaald. De gele en blauwe koffer die overbleven moesten dan haast wel van mij zijn…

Maar dat was nog het minst irritante want ik had ook nog de BabyBjorn wipkip bij me. Het  meest irritante artikel om te vervoeren! Het ding springt te pas en te onpas open en activeert dan een soort slot waardoor je hem heel moeilijk kan dichtklappen. Niet echt handig. Vooral niet in een vliegtuig waar 200 man achter je staan te wachten terwijl jij aan het uitvogelen bent hoe je een BabyBjorn wipkip snel weer inklapt…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten