zondag 4 oktober 2009

Frustration Free Packaging

Iedereen die kinderen heeft -en dus een hoop speelgoed uitpakt- weet waar ik het over heb.
Het duurt gemiddeld een half uur om een kadootje uit te pakken omdat een of andere Chineze fabrieksmedewerker zijn uiterste best heeft gedaan om ieder onderdeeltje van het speeltje met ijzerdraad vast te klinken aan de verpakking. Er is werkelijk alles op alles gezet om het mij maar zo moeilijk mogelijk te maken om het kadootje uit te pakken. Ondertussen vraagt Jackie iedere 10 seconden of het al gelukt is. Aaaaargh!

In mijn gedachte zie ik ook altijd een  irritante Chinees voor me die gniffelend toekijkt terwijl ik gek wordt. Slaat nergens op, dat weet ik ook wel, maar dat denk ik nou eenmaal.

Amazon heeft een gat in de markt ontdekt: “Frustration Free Packaging”. Zie uitleg hier: klik.
Kijk daar hebben de Chinezen het niet van terug! Ik zie die grijns van die Chinees plotseling als sneeuw voor de zon verdwijnen. Vanaf nu koop ik alleen nog maar Frustration Free speelgoed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten