maandag 28 september 2009

Home Business

From collectibles to cars, buy and sell all kinds of items on eBayUnited States Postal ServicePayPal

Heb zojuist mijn eerste verkoop ooit gedaan op eBay. Erg handig allemaal. Ik stuur de koper een ‘invoice’ via eBay. De koper betaalt de rekening via Paypal waardoor het direct wordt bijgeschreven op mijn Paypal rekening. Ik heb alle gegevens van de verkoper en kan gelijk een shipping label aanmaken om het artikel per post te versturen. Alles is verzekerd via PayPal dus je hoeft niet bang te zijn voor frauduleuze kopers.

Om het pakketje te versturen hoef je de deur niet uit. Via PayPal bestel je een ‘shipping label’ bij United States Postal Servcie (USPS). Je betaalt dat uiteraard ook via PayPal, print het label zelf uit, plakt het uitgeprinte label op je pakketje en regelt online een gratis pick-up van je pakket.

Het enige wat ze willen weten is waar je het pakketje achterlaat zodat de postbode het de volgende dag kan meenemen: in je mailbox, bij de voordeur, de achterdeur, de zijdeur, binnen (postbode moet aanbellen) of op een speciale plaats. Het wordt nu wel heel makkelijk om een handeltje vanuit huis te beginnen. Ik zie een nieuwe hobby voor Hilde in de toekomst! :-)

4 opmerkingen:

 1. En hoe zit het met je geweldige aankoop via Ebay..... (Fotocamera inclusief zwart tape ;-)) Al overboden.....?
  Gr,
  E

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zal wel even duren voordat het in huis is, net als de touareg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben van m'n bod op een kapotte fotocamera en lens af (overboden door een andere gek). Maar mijn eerste verkoop was een laptop batterij die ik voor $6 verkocht heb... aankoopprijs was $150... Moet volgende keer maar een minimum prijs instellen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha, dat schiet dus ook niet op :-(
  Gelukkig hoef je die camera iig niet meer te nemen....

  BeantwoordenVerwijderen