dinsdag 11 augustus 2009

Obsessie

Dat hebben wij weer: een kind met een obsessie. Veel mensen zullen nu denken aan de combinatie “Marcus” en “eten” maar dat is niet wat ik bedoelde. Goed, Marcus heeft 2 obsessies. Naast het feit dat hij continue op zoek is naar voedsel wil hij ook constant bij Hilde zijn. Als Hil naar een andere kamer gaat dan volgt hij. Is ze aan het koken is dan kijkt hij vanaf de bank toe.
En als ze ook maar 5 seconden ontsnapt aan zijn persoonlijke bewaking dan gaat het alarm af.

Ik verdenk hem er ervan dat hij mij gisterennacht bewust het bed uitgejaagd heeft door steeds “per ongeluk” met zijn hoofd tegen mijn hoofd te botsen. Ik ging uiteindelijk uit irritatie maar in de logeerkamer slapen en liet Marcus alleen met Hil. De baby won. Mission completed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten