zondag 9 augustus 2009

Het leven van een vader gaat niet over rozen

image

Vandaag gingen Jackie en ik naar de bioscoop: G-Force, een 3D film over hamsters die de wereld redden… Het was gek genoeg nog een leuke film ook. We hadden wat vertraging opgelopen want Jackie stond erop dat ik haar hielp met het aankleden van haar Hello Kitty en haar Build-a-Bear. Truitjes met lange mouwen, een broek en schoenen kregen ze aan. Daarna moesten de beren in een speciale “Build-a-Bear” box zodat ze veilig mee konden naar de bioscoop. In de bioscoop kregen ze natuurlijk een eigen stoel. En gedurende de hele film werden ze door Jackie ‘verzorgd’.

Daar zit je dan, 4 plekken voor jezelf, je dochter en haar twee knuffels… Wat ik compleet vergeten was is dat die beren geluid maken. Tijdens de film begon de Build-a-Bear ineens uit volle borst “Happy Birthday” te zingen. Ik stopte ze snel terug in de doos om het geluid te dempen. Een domme actie. Door het geprop begon Hello Kitty ook te zingen. Enfin, we hebben het overleefd. Bovendien zitten de bioscopen hier vol met kinderen, dus niemand stoorde zich eraan.

Na afloop zouden we Hilde en Marcus ontmoeten bij de speeltuin. Marcus was een beetje stil. Misschien was hij moe? Terwijl ik met Marcus terug loop naar de auto kotst hij me compleet onder. Tot 3 ‘golven’ aan toe. Ik weet nu dat er genoeg kots in een baby zit om je van top tot teen te bedekken in een laag 37 graden warme kots. Ik stonk de hele terugreis een uur in de wind.

Het leven van een vader gaat niet over rozen…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten