zondag 26 juli 2009

This is your wake up call

Club Opera in Atlanta is een leuke tent. Als resultaat was ik om 4.30 pas weer terug in m’n hotel. Mijn terugvlucht naar Seattle vertrok om 8.05 uur dus ik kon maximaal 2 uur slapen. Ik had m’n wekker gezet om 6:30 maar was door alle Pina Colada’s en Vodka-Red Bulls vergeten te controleren of dat 6.30 AM of PM was. Gelukkig was er een collega van me –Scott- die me om 7.00 uur belde om te vragen of ik me niet verslapen had. Wat een visionair!

Ooit wakker geworden om 7 uur terwijl je vlucht om 8 uur vertrekt? Nu ik er bij nadenkt, het is me een keer eerder overkomen in Milaan. 2 keer trouwens, ook een keer in Singapore. In Milaan was ik nog net op tijd. In Singapore kwam ik ver na de geplande vertrektijd aan op het vliegveld maar bleek dat de vlucht 2 uur vertraging had waardoor ik toch nog mee kon. Dit keer had ik ook geluk. Ik had snel alle kleren van de vorige dag aangetrokken en ben enigszins verwilderd een taxi ingesprongen. Heb de taxi chauffeur een ‘target’ gegeven. Als hij mij voor 7.40 op het vliegveld kon afzetten dan kreeg hij de ritprijs dubbel. Het werkte. Hij reed zo hard dat Michael Schumacher hem nog niet bijgehouden zou hebben. Om 7.40 waren we op het vliegveld, om 7.50 was ik door de securitycheck, om 7.55 was ik bij de gate die direct daarna sloot. Erg stressvol allemaal maar aan de andere kant ook de meest efficiente manier van inchecken ooit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten