zaterdag 25 juli 2009

Fan

Deze week was ik met 15.000 andere Microsoft collega’s in Atlanta voor een wereldwijde sales & marketing meeting. Ondanks dat de omzet van Microsoft voor het eerst sinds de oprichting van het bedrijf (34 jaar geleden) minder was dan het jaar ervoor, zat de stemming er goed in. Na het zien van de vele demo’s van technologieen die er aan staan te komen wilde iedereen het liefst direct weer aan de slag. Ik mag er helaas niets over zeggen maar het was zeer indrukwekkend.

Atlanta is ook de stad waar John Pemberton in 1886 Coca Cola uitvond. Ik had m’n collega’s al dagen ervoor gezegd dat ik een groot Coca Cola fan ben en absoluut het Coca Cola museum wilde bezoeken. Het moeilijkste was om genoeg tijd te vinden om de tour te maken maar gelukkig had Microsoft het hele Atlanta Olympic Park, inclusief Coca Cola museum en het Atlanta Sea Aquarium afgehuurd voor het afsluitingsfeest.

Geheel onbewust had ik die dag een witte broek en rood T-shirt aangetrokken. Laten dat nou net de kleuren van Coca Cola zijn. Ik leek dus precies zo’n nerd die zo’n groot fan is van Coca Cola dat hij in compleet Coca Cola kostuum de tour komt maken. Het was zelfs zo erg –en ik overdrijf geen woord- dat enkele mensen aan mij vroegen waar ze het toilet of het 3D filmtheater konden vinden. En in de meeste gevallen wist ik het nog ook, dus wees ik ze maar in de goede richting: “thanks for visiting the world of Coca Cola, we appreciate your business”

SDC14043
  John Pemberton (uitvinder van Coca Cola) en ik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten