vrijdag 12 juni 2009

Jeruzalem, Mekka, Ibiza!

DSC_9939 Gisteren zijn we geland op de ‘holy ground’ van Ibiza en meteen voelden we ons weer thuis. Op de een of andere manier komen we elke keer weer uit bij Appartementos Jet, een extreem goedkoop appartementencomplex naast de Bora Bora beach club. Jet ligt in het verlengde van de landingsbaan met als gevolg dat er elke 20 minuten een gigantische jumbo op 30 meter hoogte over komt vliegen. Het klinkt gek maar het is het zou het laatste zijn wat we zouden veranderen. Die vliegtuigen horen bij ons Ibiza gevoel en geven Bora Bora haar dynamische karakter. Vooral als iedereen op het strand staat te dansen en de menigte bij elk passerend vliegtuig uit z’n dak gaat.

Waanzinnig! Maar je moet het meegemaakt hebben om het echt te begrijpen, denk ik…

Er is geen plek is op de wereld zoals Ibiza. Lekker klimaat, het beste eten, overal perfecte sfeer (behalve in San Antonio) en veel veel veeeeeeeeeel mooie meiden mensen. Wat een feest! Ondanks dat hier alles gebeurd wat God verboden heeft moet de hemel er ongeveer zo uitzien :-)

Het enige minpuntje van Ibiza is dat er nergens draadloos internet is (of uberhaupt een betrouwbare internet aansluiting)… maar misschien maakt dat Ibiza juist wel perfect.

Foto’s volgen na de vakantie, als we weer een normale internet verbinding hebben...

Jockey club Ibiza (hieronder). Het blijft de beste strandtent in de wereld (met Blue Marlin als goede tweede):SDC12623 Stitch
SDC12603
25 graden en strak blauwe lucht:SDC12608 Perfect eten op het strand, de menukaart wordt voor je neus gezet:SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Promotie op het strand voor een feest bij Pacha vanavondDSC_9990

Hilde bij Blue Marlin IbizaDSC_0139

Lunch on the beach bij Blue Marlin. Proost!SDC12543

Geen opmerkingen:

Een reactie posten