vrijdag 3 april 2009

New York New York

Hil en Sabine zijn een weekendje naar New York!

Heb gisteren Hil naar het vliegveld gebracht. Dat ging bijna mis. Zoals je weet gebruiken ze in Amerika een 12-uurs klok met am en pm. Hil’s vliegtuig ging om 12:20 am. Hil dacht dat ze donderdagmiddag om half een zou vertrekken maar het was donderdagochtend om half een (middernacht). Gelukkig kwamen we daar net op tijd achter. Tweede probleem was dat ik Hil naar de airport bracht. Ik dacht dat ik de airport inmiddels wel op mijn duimpje kende maar kennelijk mis ik een belangrijk deel in mijn hersenen dat te maken heeft met het vinden van de weg.
In dit geval konden we de vertrekhal niet meer vinden. Stupid, I know…

Maargoed, Hil was op tijd en is zojuist aangekomen in New York. Had haar net aan de lijn en ze zit in een heel trendy hotel in downtown New York met uitzicht op Empire State Building. Klinkt cool. Foto’s volgen.

new-york-empire-state-building[1]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten