zondag 19 april 2009

MTV Cribs

Ons huis heeft een oppervlakte van 3400 square feet, wat omgerekend 315 vierkante meter is. Behoorlijk groot vonden we, totdat we vandaag werden uitgenodigd bij onze (super aardige) overburen. WAT EEN HUIS! Alleen al hun bovenverdieping is met 3600 square feet groter dan ons hele huis. In totaal hebben ze 7000 square feet woonoppervlakte, oftewel 650 vierkante meter!!!

De rondleiding duurde letterlijk een half uur omdat het huis veel te groot was om in kortere tijd te laten zien. De bovenverdieping had alle luxe die je je maar kan bedenken, zoals Subzero koelkasten, Crestron multi-room audio systeem, 50 inch flatscreen TV’s, binnen- en buiten jacuzi’s, sauna’s etc. En dat ik alles in meervoud schijf is geen tikfout…

De benedenverdieping was nog indrukwekkender met een biljartruimte, gekoelde wijnkamer en een waanzinnige thuisbioscoop, inclusief luxe lederen bioscoopstoelen en echte bioscoopinrichting. Naast de bioscoolzaal was een fitnesruimte, voorzien van de nieuwste fitness apparatuur. Uiteraard hingen er ook 3 flatscreens zodat je nooit je hoofd hoeft te draaien om TV te kijken :-)

Alles is dus relatief. Na deze rondleiding heeft ons huis nog het meest weg van een bezemkast…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten