donderdag 12 maart 2009

Rise of the Silver Surfer

Ik heb een bekentenis te doen die voor veel mensen als een shock zal komen.
Snap zelf ook niet helemaal hoe het komt maar ik vind sinds kort wintersport leuk! Ik kan me nu al verheugen om zondag op de skipiste in Snoqualmie te staan!

Wellicht ligt het aan het feit dat ik aan het uitgroeien ben tot een professioneel snowboarder. Ik ben echt zwaar onder de indruk van mezelf en ga in een vloeiende beweging de berg af. En dat is SUPER FUN! Het gaat alleen mis als Hilde kijkt. De eerste keer dat ik mijn snowboardkunsten wilde laten zien klapte ik tegen het enige paaltje op de hele piste aan. De tweede keer sloeg ik drie keer over de kop en verloor mijn zonnebril.

Maar zonder Hil gaat het goed. Was deze week helaas de camera vergeten maar zal het volgende week meenemen als bewijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten