donderdag 19 maart 2009

Polen en Duitsland

Net terug uit Warschau. De saaiste stad ter wereld denk ik. Het lijkt nog het meest op een grote Bijlmer, vol met hoge saaie, grijze gebouwen. Niks is af, overal zie je bouwputten en werkzaamheden. Het hotel daarentegen was weer erg mooi. Als je veel reist dan ga je vreemde voorkeuren ontwikkelen. Zoals bijvoorbeeld een aparte douche ipv. in een badkuip douchen, of een stroomaansluiting naast je bed. Of wireless internet in de kamer. Dit hotel had het allemaal, een favoriet dus.

Ben nu net aangekomen in Munchen voor een review van de Duitse business plannen. Duitsland is het tegenovergestelde van Polen. Alles is hier clean, doordacht, perfect. Een beetje te perfect als je het mij vraagt. Ik zit nu in het Kempinski hotel waar alles van glas is. Heel modern en cool maar koel. Het lijkt een beetje op een supermodern ijshotel. De kamer heeft daarentegen geen aparte douche, geen stroomaansluiting naast het bed en geen wireless internet….Orlando Ayala

Wat overigens ook leuk is is dat ik de reviews samen doe met Orlando Ayala, een Sr. Vice President die erg bekend is binnen Microsoft. Bio hier. Het is erg interessant om mee te maken hoe zo’n man werkt en nog interessanter om met hem de strategie en toekomstplannen te bespreken.

Moet nu opschieten, Orlando en ik hebben een diner over 4 minuten om de plannen voor morgen te bespreken. Dat ik dat ooit nog eens zou zeggen :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten