maandag 9 maart 2009

Oud

Afgezien dat er af en toe een grijze haar te vinden is als ik naar de kapper ga zou ik gevoelsmatig zeggen dat ik ergens tussen de 20 en 25 jaar oud ben. Buikje voor de spiegel is nog redelijk in te houden, ik heb nog steeds dezelfde interesses en kan nog steeds niet goed overweg met mensen die zich erg “volwassen” gedragen (als in: erg serieus zijn en geen enkele vorm van humor hebben).

Vorige week sprak ik in Italie voor een groep mensen en na afloop kwam er iemand naar me toe die wat vragen had over onze strategie. Hij was net klaar met z’n school, bij Microsoft begonnen als telesales representive en 18 jaar oud…

En toen werd alles duidelijk:

Toen ik bij Microsoft ging werken werd hij geboren!

Toen ik Windows 3.1 presenteerde kon hij nog niet praten…

Help, ik word oud!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten