zondag 15 februari 2009

Superhippe Smurf

Jackie heeft haar eigen iPhone! Mijn batterij blijft vanaf nu dus gespaart als ze YouTube filmpjes wilt kijken of een spelletje wilt spelen. Wat dat betreft is de iPhone een directe concurrent voor Nintendo. Als ik zo naar Jackie kijk dan schat ik in dat ze 4 keer zo vaak op de iPhone speelt dan op haar Nintendo DS.

Je mond valt echt open als je ziet met welk gemak ze dat ding bedient. Ik vond nog een oude video waar ze net 4 is en achteloos wat foto’s bekijkt (video hier).

Nu, een half jaar later, typt ze moeiteloos mijn pincode in, start YouTube, zoekt naar Barbapapa of Spongebob videos en bekijkt die online. Daarna kijkt ze in de appstore of er nog nieuwe spelletjes zijn en download de meest interessante.

Met hetzelfde gemak bedient ze de Xbox 360. Je valt echt van je stoel als je haar een Xbox game ziet spelen. Vandaag paste ze zelf haar avatar aan. Ze vond het poppetje dat haar in een game vertegenwoordigd en saai uitzien en koos zelf een nieuw haardracht, nieuw jurkje, zonnebril, hippe schoenen, armband en ketting….

4 jaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten