woensdag 11 februari 2009

Hip

imageEr was een risico dat ik bekend zou worden als de dorpsidioot van Snoqualmie. Terwijl iedereen hier in de hipste ski-outfits rondloopt kom ik elke keer opdagen in een spijkerbroek, pilotenjas en moonboots uit 1990. Moonboots ja, die schoenen die 15 jaar geleden al uit de mode raakten…

Vandaag zijn Hil en ik naar Sturtevans geweest en we hebben daar een hippe outfit voor me uitgezocht. Een skibroek uitzoeken bleek het moeilijkst. Alle broeken die ze hier verkopen zijn ‘baggy’', wat zo ongeveer inhoudt dat mijn beide benen in een broekspijp passen. Ziet er echt niet uit. Ik lijk wel iemand die regelrecht uit een rapscene komt. Vlak voordat ik gek werd van alle afzichtelijke modellen zag ik bij de vrouwen afdeling een hele hippe witte broek. Blijkt dat ding nog te passen ook! Je moet even over de schaamte heen om de verkoper te vragen of je het vrouwenmodel even mag aantrekken maar dan heb ook wat. De broek is van state-of-the-art ‘Thinsulate Flex’, een materiaal vervaardigd door 3M. Het is een dun materiaal dat heel comfortabel zit en warm is wanneer het koud is en koel als het warm is… snap je het nog?

De jas is ook helemaal 21ste eeuw. Flinterdun en toch warm. Volledig vervaardigd van strech materiaal zodat je de meest complexe moves kan maken. Er zit zelfs een houder in voor je iPhone en een lusje waardoor je je koptelefoon niet kwijtraakt. Op de bijgeleverde informatie tags lees ik dat de jas vervaardigd is met negative ionen. Dat zou helpen met het relaxen van body en mind. Ook zouden ze de bloeddruk verminderen en botten versterken. Klinkt als goede marketing maar voor deze prijs geloof ik het graag.

Nu alleen nog even leren skieen….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten