maandag 23 februari 2009

Hier kan ik wel aan wennen…

Skieen is bij nader inzien toch zo gek nog niet. Vandaag was het lekker weer, niet koud, stralende zon en geen enkele rij voor de lift. Daar kan ik wel aan wennen... OK, je moet op zondag om 07:30 opstaan om Jackie om 9:30 bij haar skiklas af te leveren. En onderweg is er nog een kans dat Jackie volledig onaangekondigd de auto onderkotst (zoals vandaag gebeurde) waardoor je de uur durende heen- en terugreis in een zure lucht moet doorbrengen. Maar als je eenmaal bent aangekomen in Snoqualmie, en het weer is perfect, dan vergeet je dat snel.

Jackie is tevens gepromoveerd in haar skiklasje en mag vanaf nu de grote skiliften in. Vanaf nu kunnen we dus met z’n drieen een afdaling maken, en dat is leuk! Alhoewel… leuk… In het begin bleef Jackie als een staart- achter me aan skieen. Wat ik ook uithaalde, ze bleef me op 30 centimeter volgen. Toen de lol daar af was besloot ze ons achter te laten en op volle snelheid naar beneden te gaan. Het enige wat ik me van deze middag kan herinneren is dat Hilde en ik als idioten over de piste liepen te schreeuwen “STOPPEN!!!, REMMEN!!!” terwijl Jackie bewust en als een complete randdebiel, in volle vaart naar beneden suiste.

Het resultaat was altijd hetzelfde. Wij werden genegeerd en als we in paniek beneden kwamen dan stond Jackie ons bij de ingang van de skilift op te wachten:


Bekijk in HD

Meer: Jackie op de oefenpiste 1
Nog meer: Jackie op de oefenpiste 2 (skied bijna papa omver)

Hil de ski-pro:

Bekijk in HD


Raul en Jackie snowboarden en skieen naar beneden:

Bekijk in HD


Meer ski videos in HD

Geen opmerkingen:

Een reactie posten