maandag 26 januari 2009

More snow

Nadat ik vorige keer Jackie in een soort sneeuwstorm heb lopen aanmoedigen tijdens haar skiles hadden we vandaag afgesproken dat Hil Jackie naar skiles zou brengen. En wat denk je? Het weer was prima op de piste maar thuis, waar ik zat, begon het weer te sneeuwen! Aaarg! Dit lijkt wel een gecoordineerde aanval op mij. Het lijkt er ook op dat het altijd gaat sneeuwen als er visite komt. Mijn ouders landen namelijk over 10 minuten, om 22:19 en het sneeuwt!

Ik weet nog dat wij verschillende mensen spraken voordat we emigreerden. In Seattle sneeuwt het nooit, hielden ze stug vol. Toch denkt iedereen die tot nu toe langsgekomen is (Maarten, Isabelle, Joeri en mijn ouders) dat we naar de Noordpool verhuisd zijn…

1 opmerking:

  1. Al die mooie verhalen over Continentaal klimaat zoals Nederland, maar dat de zomers langer en warmer zijn... Op de Noordpool ligt nog minder sneeuw.

    Mijn nieuwe schoenen waren na een week sneeuwploegen kapot en ik dacht er zelf over om Uggs voor mannen te kopen. Uggs voor mannen..., echt een contradictio in terminis. Uggs zijn eigenlijk ook niet voor vrouwen, maarja, de kleren van de keizer...

    BeantwoordenVerwijderen