donderdag 4 december 2008

14223 SE 83rd Street, Newcastle, WA 98059

Op maandag deze week arriveerde een GIGANTISCHE truck voor ons nieuwe huis in Newcastle. Ik was nog zo naief om te vragen welk gedeelte van de truck voor ons was. Bleek dat de hele truck vol zat met onze spullen… De HELE truck!!!

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Alles was heel goed geregeld. Hilde kreeg een toegewezen hulp bij het inruimen van de keuken en de andere verhuizers waren druk bezit om alle dozen uit te pakken, kasten in elkaar te zetten en bedden te monteren. Ik moet zeggen dat alles vlekkeloos verliep, ondanks dat het huis nu een slagveld lijkt en we waarschijnlijk nog weken bezig zijn om alle spullen op de juiste plek te krijgen…

SAMSUNG DIGITAL CAMERASAMSUNG DIGITAL CAMERA

Het huis is heel groot (320 vierkante meter) en toch is het het kleinste huis in de straat :-) Zie het satteliet fotootje hieronder. Sommige huizen hier zijn ca. 600 vierkante meter. Een collega van ons heeft zo’n huis waar je letterlijk de hele familie kan uitnodigen en niet eens zou doorhebben dat ze in hetzelfde huis zitten!

imageimage

Het uitzicht vanuit het huis is super. Aan de voorkant kijk je uit op downtown Seattle en downlown Bellevue en vanuit de achtertuin zie je Mount Rainier!

430035558_Px9Q8-X3 downtown Seattle vanuit ons huis gezien

We voelen ons al enigszins thuis hier. Het is een gezellig en licht huis en lijkt een beetje op een grote Schubertlaan. Omdat het een huurhuis is zullen we moeten leven met de messing kranen, marmer en eikenhouten kastjes maar alles went :-)

Hieronder een rondleiding

ps. let niet op de troep, de verhuizers zijn net vertrokken!

pps. let ook niet op het stomme toetertje dat ik probeer te imiteren, weet ook niet wat er mis met me was toen ik dit filmde…

1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd met jullie nieuwe giga-huis! Wel gek om jullie spulletjes in een ander huis te zien staan, maar het ziet er al helemaal gezellig uit... Moet bekennen dat ik bijna elke dag stiekem kom gluren of jullie al een nieuwe blog online hebben staan.

    Veel liefs, Roos

    ps. uhmm, Allan en ik hebben nog steeds verhuisdozen staan...
    pps. toetertje is zeer vermakelijk ;)

    BeantwoordenVerwijderen