dinsdag 18 november 2008

We are still alive!

Sorry voor de radiostilte afgelopen week. Was een SUPER hectische week want ik moest een 2 uur durende”deep-dive” voorbereiden met het Executive Leadership team. De mannen die hier te vinden zijn :-) Moest dus even prioriteiten stellen.

Wat een stress. Alleen al op basis van deze week word ik 10 jaar minder oud.

Wat ik wel gemerkt heb is dat mensen daadwerkelijk de blog lezen want ik heb verschillende mailtjes gehad dat de blog niet meer geupdate werd. Of we nog wel leefden… Dat is dus nog het geval, alleen korter.

ai2 Ben nu in een taxi onderweg naar Beijing, China voor wat meetings en klant bezoeken. Ben erg benieuwd. Nooit in China geweest. Enige nadeel is dat Hil zondag a.s. jarig is en ik kom pas zaterdag terug uit China. Dat betekent dus dat Hil dit jaar een Chinees kado krijgt, een mooie houten draak ofzo :-)

3 opmerkingen:

 1. Ik wil alleen maar even zeggen dat ik GEEN draak wil maar iets leukers!! x Hil

  BeantwoordenVerwijderen
 2. doe er een bak babi-pangang bij (met witte lijst)
  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Al die Chinezen zijn weg van Louis Vuitton... Goede neppers te koop?
  Wel met een echte aankomen hoor bij Hillie! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen