maandag 3 november 2008

Delta food is good!

Als er iets is waar ik tegenop zie als ik ga vliegen dan is het wel het eten aan boord. Niet dat ik kieskeurig ben, ik heb per slot van rekening krekels gegeten in de Filippijnen en koeienhersenen in Indonesie maar op de een of andere manier krijg ik de gemiddelde maaltijd in een vliegtuig niet door m'n strot. Daarom eet ik me altijd tonnetje rond voordat ik ga vliegen zodat ik alle maaltijden tijdens de vlucht kan overslaan.

Vandaag vlieg ik met Delta airlines naar Brazilie en omdat ik te laat was had ik geen tijd meer om op de grond te eten. Ik verwachtte het ergste. Als je de forums op internet mag geloven dan is Delta niet een van de populairste luchtvaartmaatschappijen.

Bij binnenkomst krijg je een chique menukaart waarin chefkok Michelle Bernstein uitlegt wat ze allemaal klaargemaakt heeft.
Mijn menu zag er als volgt uit:

  • Maroccan Crab Salad
  • Peste Pearl Couscous with mozzarella and roasted red pepper
  • Greek Salad with feta cheese, cucumber and olives
  • Grilled Fillet of Beef with bearnaise sauce, accompanied by potato gratin and broccolini with hazelnuts
SDC11987 
Vliegtuig maaltijd van Delta

Kennelijk heeft Delta z'n leven gebeterd want dit eten was echt perfect. Wat je normaal zou verwachten in een (heel) goed restaurant. Delta staat nu in mijn lijstje van favoriete restaurants. Het kan dus toch: lekker eten in een vliegtuig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten