vrijdag 3 oktober 2008

Vlucht

Uiteindelijk hebben we zo lang gedag gezegd dat we bijna onze vlucht misten. We kwamen als laatste aan bij de gate waar inmiddels met grote rode letters "GATE CLOSING" stond. Gelukkig waren we net op tijd en konden we na wat gehannes met koffers, tassen, maxi-cosi's, kinderwagens en andere baby-benodigdheden het vliegtuig instappen.

De vlucht verliep PERFECT.

DSC_2089 Jackie gedoeg zich voorbeeldig. We hadden voor de zekerheid een koffer vol kadootjes meegenomen maar die hebben we niet nodig gehad. Ze was de ideale dochter. Ze sprak zelfs in het Engels tegen de stewardessen: "I would like the pasta please, icecream please, etc".

Ook Marcus heeft geen kik gegeven. Hij lag de hele reis in z'n maxi-cosi, DSC_2082 rustig om zich heen te kijken en heeft de eerste 9 uur geen minuut geslapen! Heel vreemd. Pas het laatste uur van de vlucht viel hij eindelijk in een diepe slaap (edit: en heeft daarna door alles heengeslapen: de landing, de douane, de autoreis, inchecken in het appartement, om eerlijk te zijn slaapt ie nu nog).  Mede daardoor ging de vlucht veel sneller dan we dachten. De 10 uur reistijd vloog om.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten