woensdag 8 oktober 2008

Spannend!

Morgenochtend moeten Hil en ik naar het Social Security Department om een SSN (burgerservicenummer) op te halen. We kunnen pas creditcards aanvragen, telefoonabonnementen afsluiten en mijn salaris betaald krijgen als we een SSN hebben. Om een SSN aan te vragen moet je... jawel... het zoveelste formulier invullen. Ik kan oprecht zeggen dat ik inmiddels formuliermoe ben. Het is nu 1 uur 's nachts en ik moet me er echt toe zetten om hieraan te beginnen...

Spannender wordt het aanstaande vrijdag want dan moeten Hil en ik ons verkeerstheorie-examen opnieuw halen! We mogen maar een maand gebruik maken van ons Nederlandse rijbewijs. Om te blijven rijden in hebben we een Washington rijbewijs nodig en daarvoor is een theorie- en praktijkexamen nodig.

Het theorie-examen is moeilijker dan je denkt want een hoop regels in Amerika zijn anders dan in Nederland. Het eerste proefexamen heb ik alvast NIET gehaald... Klik hier om te kijken of jij wel zou slagen :-)

Hil en ik moeten dus echt gaan studeren op alle verschillende verkeersborden en regeltjes. Als we ons theorie-examen gehaald hebben dan kunnen we de week erop een afspraak maken om af te rijden.

3 opmerkingen:

 1. hahhahaa! Allan is net geslaagd voor het proefexamen en staat hier euforisch te springen ;-)

  Liefs Roos

  Ps: I failed aswell... :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Failed definitely, $250,- voor parkeren op een invalide plaats zou mij de volgende keer toch doen besluiten om een ander plaatsje te zoeken...........

  Hoop dat je ’n oefenboekje onder je kussen hebt!!

  Succes, Jelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Failed definitely, $250,- voor parkeren op een invalide plaats zou mij de volgende keer toch doen besluiten om een ander plaatsje te zoeken...........

  Hoop dat je ’n oefenboekje onder je kussen hebt!!

  Succes, Jelle

  BeantwoordenVerwijderen