zondag 12 oktober 2008

Huurhuis

Een geschikt huis vinden is lastig. Je wilt natuurlijk het mooiste huis wat je kan vinden en wat binnen het budget past maar dan blijkt opeens dat Amerikanen hun huizen en tuinen minder netjes onderhouden dan Nederlanders. Het huis ziet er dan super uit maar de rest van de buurt armoedig met lang ongemaaid gras, rommel op de oprijlaan, grote tanks met butaan in de voortuin en verroeste campers voor de deur....

We hebben echter ontdekt dat sommige buurten een "covenant" hebben afgesloten waarbij iedere bewoner ondertekent dat hij zijn tuin netjes bijhoudt. TIP 1 als je een huis zoekt in Amerika: zoek een buurt die zo'n covenant heeft.

42883323[1] Een van onze favorieten huizen ligt in Westchester, een luxe buurtje in Redmond waar het overduidelijk is dat iedereen zich aan het covenant houdt. Helaas geldt dat covenant niet voor het interieur. Dat ziet er namelijk uit alsof het ingericht is door iemand die uit de middeleeuwen komt. Maar de tuin is groot en mooi en de rest van de buurt is om door een ringetje te halen! Het enige probleem is dat er bijna geen andere kinderen in de buurt wonen.

IS108f2st0qgn1f[1]Daarom hebben we gezocht naar een buurt waar ze een covenant hebben EN veel kinderen. Dit huis in Newcastle voldoet daaraan. Het is groot, ligt in een mooi buurtje en bij alle buren zie je versieringen voor Halloween, wat erop duidt dat er een hoop kids wonen. Het nadeel is dat de tuin klein is en het vrij ver van Microsoft ligt.

Keuzes... keuzes... moeilijk... moeilijk...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten