dinsdag 7 oktober 2008

Huizenjacht

Onze huizenjacht valt erg tegen. We hebben gisteren 4 huizen bezocht die er op papier erg goed uitzagen maar in het echt tegenvallen.

Huis 1 was onze favoriet:

Bij aankomst bleek echter dat dit huis in een soort camperpark lag. Beetje sjabby huizen direct eromheen gelegen. Verroeste auto's op de oprijlanen. Het huis zelf was prachtig en afgezet met een groot hek. Het was onderdeel van een zogeheten "Gated Community". We hadden er echter geen goed gevoel bij. 

Het tweede huis:

Probleem hier is dat het verder weg ligt van Seattle, Bellevue en de Microsoft Campus. Een ander probleem is dat de inrichting gedateerd  is. En aangezien we huurders zijn moeten we in dat geval voor langere tijd in een vooroorlogse inrichting leven. Het huis ligt echter in een waanzinnig mooie buurt. Echt niet normaal gewoon. Ik zou hier direct wat kopen. Dit wordt moeilijk...

Als hij de boot erbij doet doen we het!

3 opmerkingen:

 1. kopen die hut! die inrichting kan later wel, die boot is geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He Raul en hilde,

  Ziet er geweldig uit, welke buurt is dit.. Wij zijn natuurlijk bij Suus en Ar geweest, lijkt wel bij hun in de buurt...ben gewoon even heel nieuwsgierig!!

  Veel succes met de jacht en heel veel fun in de USA!

  Barbara & Jeanot

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Barbara,

  Deze huizen liggen in Bellevue, Kirkland en Redmond. Het huis waar we waarschijnlijk gaan kijken ligt is een mooi buurtje in Redmond, genaamd Westchester.

  Meer info hieronder:
  http://www.pattichalker4homes.com/neighborhood_details.php?nID=9#

  BeantwoordenVerwijderen