zaterdag 4 oktober 2008

Het weer

Een korte samenvatting van het weer in Bellevue sinds we zijn aangekomen:

Showersregen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen!

Wat een drama!

Jackie, Marcus en ik gingen vandaag even naar het park tegenover ons appartement om in de speeltuin te spelen, terwijl het steeds harder begon te regenen. Maar desondanks wilde Jackie toch van de glijbaan. Ach, ze was toch al drijfnat, dus wat maakte het nog uit? Voor lokale bewoners was het wel een vreemd gezicht. Een Hollands gezin dat in de stromende regen naar de speeltuin gaat om te glijden van de glijbaan en te schommelen. En ondertussen veranderde de kinderwagen vam Marcus langzamerhand in een babybadje*.

De vooruitzichten voor de komende dagen zijn overigens niet beter (zie hier). 
Aan de andere kant wisten we dat 80% van de jaarlijkse regen in Seattle tussen October en Mei valt, dus tot mei hoor je ons niet meer klagen.

*DISCLAIMER: This story is fiction. The baby was in good health all the time, was never soaked and never cried during the whole event. Upon return, the baby was happy, dry and smiled to daddy. No babies were hurt in this story.

Het schijnt dat mensen je hier al kunnen aanklagen als je een kind 2 minuten in de auto laat zitten om even iets af te leveren, dus ik moet me even indekken voor eventuele rechtzaken met deze disclaimer :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten