woensdag 29 oktober 2008

Geslaagd!

600px-I-90.svg[1] Hil is geslaagd voor haar theorie-examen! Vandaag was ze even langsgegaan met de kids. Jackie was op een stoeltje met haar Nintendo DS aan het spelen en Marcus lag naast haar op een vinger te zuigen terwijl Hil het examen doorliep.

Ze is met slechts 3 fout geslaagd! Nu ben ik de enige schlemiel die nog niet geslaagd is… en nu Hil ook geslaagd is wordt de druk op mij alleen maar groter…

Het is zowieso vreemd hoe Hil hier in het verkeer opereert. Terwijl ik nog probeer te achterhalen wat de logica is achter het Amerikaanse wegennet, scheurt Hil de wegen over alsof ze hier al jaren woont. Laatst mocht ik zelfs niet terugrijden “omdat ik toch wel weer een afslag zou missen”! Hil begrijpt op de een of andere manier hoe alles hier werkt: “je moet de 405 ongeveer 3 mile volgen richting South en dan de i90 nemen East en afslaan bij 83rd, dat snap je toch?”. Ik snap er geen snars van maar knik maar alsof ik het begrijp…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten