woensdag 10 september 2008

Xerox

Ik ben echt verbaasd dat bedrijven die kopieermachines maken nog bestaan... Wilde net op de zaak 3 documenten printen en kreeg toen een ongevraagde technische rondleiding van de kopieermachine:

  • paper jam
  • open area door 3 and remove the misfed paper
  • open the finisher and remove the misfed paper
  • toner low, replace toner
  • paper empty
  • paper jam
  • open paper feed and remove the misfed paper.
  • open area door 3 and remove the misfed paper, aaaaargggg!

Het eindresultaat is een paar half geniette documenten, een paar verfrommelde pagina's en inkt op m'n handen. Ik bekijk de documenten wel electronisch. Al met al heb ik zoveel deurtjes geopend en handelingen verricht dat ik per direct in dienst kan treden van de Xerox technical support desk. Dus als het niets wordt in Redmond kan ik altijd nog bij Xerox terecht...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten