donderdag 25 september 2008

S T R E S S ! ! !

Stress. Dit is het!

Terwijl ons huis ingepakt wordt door verhuizers en je voordat je het weet iets kwijt bent moeten we ons laten uitschrijven, heb ik een belangrijke conference call op donderdag, moet ik donderdag en vrijdag ook nog eens naar Parijs voor een presentatie en kreeg ik gisteren de vraag of ik vrijdag a.s. een half uur update voorbereiden voor het leadership team. Aaargh. Ik heb waarschijnlijk al een burn out voordat we goed en wel vertrokken zijn...

Met Hil is het niet veel beter. Zij beantwoord alle vragen van de verhuizers (heeft u koffie? moet de bezem ingepakt worden? Mag de TV losgekoppeld worden?). Ondertussen loopt ze Marcus in slaap te wiegen, te strijken, in te pakken en andere belangrijke zaken te regelen, zoals het opzeggen van abonnementen, adreswijzigingen en het uitschijven uit het bevolkingsregister.

Sterker nog, laatst kwam ik de badkamer binnen en wie ligt daar languit op de grond de voegen te kitten? Hil! Op laklaarsen!

Er is dus een goede kans dat het ons allemaal te veel wordt en dat we gescheiden zijn voordat we maandag wegvliegen. Daarom heb ik onze vlucht zojuist verzet naar woendag. Hebben we tenminste het weekend en twee extra dagen om het huis op orde te krijgen en alle belangrijke zaken af te ronden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten