zaterdag 27 september 2008

Oh my God...

Het eerste debat tussen Obama en McCain is zojuist geeindigd. McCain was goed. Obama was beter, duidelijker, had meer visie, een beter end-to-end overzicht en betere feitenkennis. Dat wijzen de eerste polls ook uit: zie hier. Maargoed, ik ben voor Obama, dus niet helemaal onpartijdig. Bekijk het debat hier en oordeel zelf.

Er zullen enkele leden van onze familie zijn die McCain sterker vonden. Prima. Waar we het denk ik wel over eens kunnen worden is dat het een regelrechte RAMP zou zijn als Sarah Palin de volgende vice-president wordt...

Denk je eens in: McCain is de 70 gepasseerd en daarmee de oudste presidentskandidaat ooit. Er is dus een kans dat McCain omvalt en deze vrouw, die duidelijk geen enkele ervaring en geen enkele kennis van zaken heeft, straks de President van Amerika wordt!

Je moet echt eens deze videos kijken. Ik wist het antwoord op deze vragen nog! Dit is gewoon zielig. Ik voorspel het einde van de wereld als McCain/Palin wint...

Sarah Palin over de financiele reddingsoperatie:

Sarah Palin's Good Guy, Bad Guy Israel bedtime story:

Sarah Palin over haar buitenlandse ervaring:
(ik heb ervaring omdat Alaska dicht bij Rusland ligt??? Sterk antwoord van de mogelijke vice-president die pas sinds vorig jaar een paspoort heeft!)

Sarah Palin over het "Bush doctrine"

Sarah Palin over McCains deregulation record:

OH MY GOD!

Kies dan een vice-president die echt lekker is:

Ik hoor het verschil niet...

1 opmerking:

  1. Filmpjes zijn allemaal heel duidelijk, als McCain het wordt, hopen dat ie blijft leven... Zoals besproken, Palin inruilen en Condoleeza Rice als running mate nemen. Maar even kijken hoe het debat gaat, denk overigens wel dat Biden gehakt van 'r maakt.

    Maar kun je dat filmpje met die domme linkse *** van een cafferty weghalen? Wil als Pesch niet met die gast geassocieerd worden. :-)

    Soort van Rutger van Santen van de US. Die Cafferty is ook een hele nare, foute, en onredelijke linkse idioot (pleonasme). Vaak bekritiseerd om zijn domme opmerkingen en zeker om het doorijden na een ongeluk (erg sjiek).

    BeantwoordenVerwijderen