donderdag 11 september 2008

MY NAME

Wat me op dit moment wakker houdt is niet de verhuizing, of een van de vele deadline, zelfs niet Marcus. Waar ik niet van kan slapen is welk nummerbord ik straks moet kiezen voor m'n nieuwe auto in Amerika. Personalized plate

Ik weet het is oppervlakkig, maar zo is het nou eenmaal. Ze hebben daar een cool systeem waar je zelf kan bepalen hoe je nummerbord eruit ziet. En niet alleen de achtergrond maar ook de letters. En dat voor maar $50!

Air Force plate

De grote breinbreker is nu, welke letters???

RAUL - available


Keep Kids Safe plate

PESCH - Available

PESCH1 - Available

RFP - Available

Washington State Parks and Recreation plate
RFP ONE - Available

HILDE - Not available

HILDE 1 - Available

Restored vehicle plates
BOBJE - Available

BIOBIE - Available

Shit, ik moet 8 auto's kopen...

3 opmerkingen:

 1. Hi Raul! Via Astrids blog vond ik die van jou en ik ze nu dat je ook naar de States gaat verhuizen. Gaaf hoor. Het is hier geweldig ;-) Heel veel succes met de verhuizing. Als je ooit in de buurt van San Francisco bent, hoor ik het graag.

  Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Raul,

  Zie dat je eindelijk deze kant op komt. Ga je absoluut geen spijt van krijgen want het is hier SUPER. Wij willen niet meer terug! Laat me even weten als je hier bent dan doen we een Starbucks! :-)

  Groet,
  Peter

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Raul!!
  Finally Heh??? it won't be long now.
  I would love to meet the family one day in Seattle.
  I have seen Jackie grow right in front of my eyes since birth and now Marcus.
  Groetjes aan your Mom and Dad.
  I hope to see them also when they visit you.
  Love,
  Peggy

  BeantwoordenVerwijderen