dinsdag 30 september 2008

Laatste dag

Vandaag is de laatste dag in Nederland en ik ben zwak, ziek en misselijk. Heb drie keer gekotst gisterennacht. Dat komt slecht uit want we moeten nog een hoop doen in huis: lampen ophalen, muren schilderen, gaten voegen, randjes kitten , tuin maaien. Ga me straks toch maar even aankleden en kijken hoe ver ik kom.

Het is nu een paar uur later en ik voel me iets beter. Heb besloten om Hil te assisteren, die heeft de afgelopen weken werkelijk ALLES gedaan terwijl ik bezig was met conference calls en zakentrips. Het enige nadeel is dat alles wat ik vandaag gedaan heb is uitgelopen op een fiasco...

Een paar tips:

  • probeer NOOIT (ik herhaal NOOIT) een klein vlekje van het plafond weg te poetsen. Het resultaat is een vlek van 1 bij 1 meter en hoe meer je poetst hoe groter de vlek wordt. Kortom, de schilder moet nu het hele plafond komen witten...
  • Als je de electra probeert te maken, maak dan 1 draadje tegelijkertijd los. En dus niet alle draadjes tegelijkertijd want dan werkt er niets meer en krijg je het met geen mogelijkheid meer in de oude staat (wat je ook probeert).
  • En de laatste tip: vervang geen buitenlamp in de stromende regen. Lijkt logisch maar als je onder tijdsdruk opereert dan doe je onverwachte dingen...

Kortom, Hil is beter af zonder mijn hulp...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten