maandag 22 september 2008

Binnenlands Nieuws

We vertrekken naar een land in financiele crisis en verlaten een land dat in burgercrisis zit. Zat vandaag in het vliegtuig richting Oostenrijk en las daar het het binnenlandse nieuws van het AD:

Pagina 1: Ontsteltenis na vernielen 67 grafzerken in Almelo
"Onsteltenis op de begraafplaats van Almelo, waar vandalen zaterdagnacht 67 grafstenen omver hebben geschopt"

Pagina 2: Politie levert slag met relschoppers (Capelle a/d Ijssel & Den Bosch)
"Het regende bierflesjes op de agenten, vertelt een politiewoordvoerder. Een van de gewonde agenten werd met een politieauto, waarvan de ramen waren ingegooid, met spoed naar het ziekenhuis vervoerd"

Pagina 3: Jongen (12) mishandeld in de Kuip na juichen voor Ajax
"De politie is op zoek naar een volwassen Feyenoord supporter die een 12-jarige jongen gisteren eens stomp in het gezicht verkocht. De jongen sprong in een Feyenoord-vak in het stadion op, toen Ajax het eerste doelpunt scoorde"

Pagina 4: Bedreigd om windmolens
"Wethouder Nico Verlaan van het Gelderse Duiven is de afgelopen maanden bedreigd wegens de voorgenomen plaatsing van een aantal windturbines in de Gemeente. De wethouder zei dat zijn gezin met de dood wordt bedreigd en dat op internet luchtfoto's van zijn huis zijn gezet."

Pagina 4: Met frituurvet overgoten konijn gevonden in kliko
"Een inwoner van Den Haag heeft zaterdag in zijn kliko een met frituurvet overgoten konijn aangetroffen. Het in shock verkerende dier belandde bij de stichting Knaagdierenopvang 'Het Knagertje'. De hangoor hoort wit te zijn maar is door het frituurvet gelig geworden, zegt Geertje van Kranen."

Pagina 5: advertentie

Pagina 6: Huwelijksdag loopt deuk op
"Een kersvers echtpaar keek zaterdag bij het gemeentehuis in Houten vreemd op, toen een man zomaar een deuk in hun extra lange witte limousine schopte. Tegenover de gewaarschuwde agenten verklaarde de man waarom. Hij vond de trouwlimousine een overdreven auto."

Pagina 7: Vader slaat jeugdvoetballer op het veld het ziekenhuis in
"Een voetbalwedstrijd tussen jeugdelftallen SC Spaland uit Schiedam en het Rotterdamse Neptunus is zaterdagavond volledig uit de hand gelopen. Tijdens de vechtpartij sloeg een vader van een jeugspeler, een 49-jarige Schiedammer, een 14-jarige speler van Neptunus tegen de vlakte. Het kind moest per ambulance worden afgevoerd naar het ziekenhuis."

Gezellig...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten