donderdag 11 september 2008

Amerika

3...

flag31024 Nog 3 weken. Niet veel te melden behalve dat we onze visums nu binnen hebben en officieel als 'inwoners' naar Amerika mogen reizen. Over 2 weken staan de verhuizers op de stoep om alles in te pakken.

Verder is er overigens niets geregeld. Ik moet mezelf er telkens aan herinneren dat ik een mailtje moet sturen naar onze relocation agent, anders hebben we straks geen huis en geen huurauto bij aankomst.

Grappig dat ik wel elke dag controleer of het nummerbord met de naam "Raul" nog beschikbaar is maar aan de andere kant vergeet een huurhuis te regelen.

Het is duidelijk waar de prioriteiten liggen...

Op werk is het SUPER druk. Heb het idee dat ik nu een 20 urige werkdag heb en dat zou nog best wel eens letterlijk kunnen zijn. Het is nu 02:30 en morgen gaat om 07:00 de wekker alweer. Wat dat betreft kan ik beter maar zo snel mogelijk in Seattle zitten zodat ik weer gewoon overdag kan werken zoals normale mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten