zaterdag 20 september 2008

Afscheidsfeest

We hebben er eens over nagedacht en besloten dat we toch maar blijven... :-)

Pas halverwege het afscheidsfeest dat we vanavond hadden, beseften we ons dat dit geen gezellige vrijdagmiddag borrel was, maar het laatste feestje dat we voorlopig in Nederland zullen vieren. Echt beseffen dat we hier binnenkort niet meer wonen deden we niet. Toch worden onze spullen over 3 dagen al ingepakt en 1 week later hebben we een enkele reis richting Seattle.

Een ding weet ik wel, de vriendschappen die we hier hebben gaan we daar nooit krijgen. En dat maakt het extra moeilijk om afscheid te nemen. Misschien dat we er volgende week weer anders over denken maar als iemand me vanavond had gezegd dat de hele emigratie niet door ging dan had ik dat ook prima gevonden.

image
image

We willen alle vrienden en familie heel erg bedanken voor het organiseren van deze avond! Hil kon het op het feest al niet droog houden en thuis stond ze ook al weer met tranen in haar ogen bij het lezen van het boek met alle leuke foto's en verhaaltjes en de kaarten met gelukwensen. We zullen jullie heel erg missen!!!!

imageimageimage

Geen opmerkingen:

Een reactie posten