dinsdag 26 augustus 2008

Nederland is gek

Als je op het punt staat om te emigreren dan spelen een hoop dingen door je hoofd. Al je vrienden en familie wonen hier, je bent hier opgegroeid, je hebt een mooi huis in een leuke buurt en je voelt je thuis in de Nederlandse cultuur. Aan de andere kant heb je de beslissingsloze overheid, hoge belastingen, zwakke rechtspraak, overlast van Marokkaanse hangjongeren, onverdraagzaamheid en de nog altijd populaire linkse politiek waardoor je niet kan wachten om je koffers te pakken.

Vandaag stond er een bericht in de Telegraaf over een veroordeelde pedofiel die 71.000(!) uiterst schokkende kinderporno foto's in bezit had van kinderen tussen de 3 en 5 jaar oud. Pedofielen heb je natuurlijk in elk land en in normale landen zou zo'n gek een zware gevangenisstraf hebben gekregen of -nog beter- de doodstraf, maar niet in Nederland.

In Nederland vond zowel de Officier van Justitie als de Rechtbank het niet nodig om de Papendrechter verplicht te laten behandelen aan zijn ziekelijke stoornis. Ondanks dat hij 5 jaar geleden zware ontucht had gepleegd met een driejarig jongetje, die daardoor vandaag de dag nog onder behandeling staat van een arts voor nierproblemen als gevolg van de ontucht.

Erger nog, volgens de krant hebben de politie en de gemeente Papendrecht het gezin van het slachtoffertje min om meer gedwongen om te verhuizen. Dat kan helaas alleen in Nederland. Het is niet de eerste en ook niet de laatste keer dat de Rechterlijke macht in Nederland totaal faalt. Het maakt onze stap om richting Amerika te verhuizen wel een stukje makkelijker...

1 opmerking:

  1. Je bent helemaal om Raul! helemaal klaar voor de green card :-)

    BeantwoordenVerwijderen