maandag 4 augustus 2008

De familie uitgelicht

De Pesch Family volgens de Chinese astrologie:

Raul (Varken):

tolerant en begrijpend, sensueel, geestdriftig, aardig, sympathiek en waarheidsgetrouw, gesteld op gezelligheid en lekker eten, goedgelovig en naïef.


Hilde (Konijn):

rechtschapen, intuïtief, gevoelsmatig en voorzichtig.


 Jackie (Aap):

vrolijk, vol energie en creatief. De aap heeft geen neiging tot het behouden of vergaren van zaken, is vrijgevig en heeft charme en gevoel voor humor. Apen kunnen diplomatiek overkomen omdat ze niet onvriendelijk willen zijn en daarom niet altijd een ander de waarheid zeggen.

Apen verbergen hun emoties echter niet. De aap kan goed problemen oplossen, waarbij hij goed luistert naar de ander. Soms kan de aap niet redelijk zijn. Dan gebruikt hij al zijn vaardigheden om de hele wereld, inclusief zichzelf, ervan te overtuigen dat hij het juiste heeft gedaan.

 Marcus (Rat):

charmant, economisch, efficiënt, diplomatiek, ondernemend, ambitieus, flexibel, welbespraakt maar ook huichelachtig, laf, opportunistisch, verkwistend en op eigen materieel gewin uit.

Ratten zijn in bepaalde landen een symbool van geluk en voorspoed doordat ze zich aan veel omstandigheden kunnen aanpassen. Ratten zijn slim, vooral waar het hun eigen overleving betreft.

Pap (Konijn):

rechtschapen, intuïtief, gevoelsmatig en voorzichtig.
 Mam (Slang):

intelligent, sluw, mysterieus, actieve geest, seksueel, artistiek, organisatorisch, gevoel voor humor, instinctief, financieel geluk, maar ook onbetrouwbaar, niet punctueel (leven volgens het eigen klokje) jaloers, ontrouw (ook in vriendschappen)

 Joeri (Tijger):

energiek, gevoelig, heldhaftig, dynamisch, revolutionair, leiderscapaciteiten, onverschrokken maar ook ijdel, heethoofdig, zelfoverschattend, alle schepen verbrandend en een "alles of niets" houding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten