maandag 18 augustus 2008

Amerika

6...

Gek, wat ooit zo ver weg leek komt nu wel heel snel dichterbij. Over 6 weken zitten we in Seattle...

Nu het zo dichtbij komt beseffen we ons ook wat een enorme stap het eigenlijk is. Verhuizen, vrienden en familie achterlaten, een nieuw leven opbouwen...

Direct na de geboorte van Marcus vroegen Hil en ik ons beide af waar we aan begonnen zijn. Het zal wel iets te maken hebben gehad met hormonen, emoties en de vele familie en vrienden die net waren langsgekomen maar als ouwe bejaarden vertelden we elkaar wat een mooi huis we eigenlijk hebben, dat onze droom om in dezelfde straat te wonen als onze ouders en beste vrienden eindelijk was uitgekomen, dat mijn West Europese baan eigenlijk ook al goed was, dat de sportvelden, het zwembad, de school en Albert Hein allemaal om de hoek liggen... dat we eigenlijk een ideaal leventje hebben!

Nu, twee weken later zit ik in de auto en heb ik er opeens weer veel zin in. Een nieuw avontuur, nieuwe dingen beleven, kijken hoe het is om in een ander land te wonen en bij het Microsoft hoofdkantoor te werken en -niet te vergeten- een vette bak kopen met RAUL nummerplaat :-) Ik kan niet wachten! Grappig genoeg had Hilde, zonder dat ze het van mij wist, precies hetzelfde gevoel. Als we het nu niet doen dan zitten we volgens haar hier over 30 jaar nog, gaan we nog steeds naar dezelfde  sportvelden, hetzelfde zwembad en dezelfde Albert Hein.

Dit gevoel kan volgende week 180 graden omgeslagen zijn maar op dit moment hebben we er veel zin in!

Nog 6 weken en dan begint ons nieuwe avontuur!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten